Autentisera medlemsinloggningar

I Membras API finns metoder som gör det möjligt att autentisera en medlem, begära nytt lösenord samt spara ett nytt lösenord.

Det är tre metoder som tillsammans gör det möjligt att t.ex. låta en medlemsportal autentisera medlemsinloggningar samt hantera att medlemmen själv begära att få skapa ett nytt lösenord som glömts bort.

De tre metoderna beskrivs i detalj i den tekniska dokumentationen (på engelska) på dev.membra.fi