Byta lösenord

För att byta lösenord till Membra måste du först logga in. Efter inloggning hittar du en knapp till höger om notisklockan i övre högra hörnet.
Klicka på den, så kommer du åt dina profilinställningar.
Klicka på Byt lösenord, så får du fram följande ruta:

Dialog för att byta lösenord.

Fyll i det gamla lösenordet först och sedan det nya lösenordet två gånger i respektive fält. Observera att det nya lösenordet bör vara minst åtta tecken långt och gärna innehålla blandade tecken för ökad säkerhet.
Om du behöver hjälp att hitta på ett säkert lösenord, rekommenderar vi att läsa igenom artikeln Att välja ett säkert lösenord.

Om du behöver byta lösenord då du inte kan logga in går det att beställa ett nytt lösenord på Membras hemsida, www.membra.fi. Mera om detta står i artikeln Glömt lösenordet?