Föreningens logotyp

Föreningens logotyp kommer synlig på rapporter och fakturor. Det går att ladda upp logotypen i bildformaten jpeg, gif och png.

Rekommendationen är att ladda upp en logotyp vars DPI (dots per inch, bildpunkter per tum) är större än 300 samt har en höjd och bredd större än 300 pixlar. Detta för att kvalitén ska bibehållas och inte försämras vid utskrift på papper.

Lägga till en logotyp

Gå till Inställningar -> Föreningsuppgifter och välj Lägg till logotyp uppe i blåa menyn. Följande ruta öppnas.

Lägg till föreningens logo

Klicka på Fortsätt och välj rätt bildfil från datorn.

När det är klart ser du hur logon blev och se ut på samma Föreningsuppgiftersidan. Testa gärna att skriva ut en rapport eller faktura till PDF för att se hur logon ser ut på en utskrift.

Ta bort en logotyp

Gå till Inställningar -> Föreningsuppgifter och välj Ta bort logotyp uppe i blåa menyn. Godkänn bekräftelsen och logon är borttagen. Detta går inte att ångra. Det går dock lätt att lägga upp en ny logo istället.