Förstora eller förminska på skärmstorleken i Membra

Membra är en responsiv nätapplikation och beroende på hur mycket man förstorar och förminskar skärmen kan det falla bort vissa rutor från skärmen, för att försäkra att information på skärmen ska vara enkelt och tydligt att läsa och förstå.

I nya versionen av Membra går det att förstora eller förminska på innehållet i Membra. Detta gör man med snabbtangenterna CTRL + och CTRL - (CMD + och CMD - på Mac). Detta kan vara bra att göra om man märker att något informationsfält fattas på grund av skärmstorleken, eller om man vill helt enkelt förstora textinnehållet.