Glömt lösenordet?

Ingen panik, från Membras hemsida kan du skicka ett nytt lösenord till dig själv.

Gå till Membras hemsida och klicka på Logga in. Under inmatningsfältet för e-postadressen finns en länk som heter Glömt lösenordet?. Den leder till en sida där du anger din e-postadress för att beställa en ändring av lösenordet.

Du kommer nu att få ett e-postmeddelande med en länk till en sida där du kan välja ett nytt lösenord.