Hur loggar jag in i nya versionen av Membra?

Membras nya version finns nu till ert förfogande.

Det går att logga in i Nya Membra via hemsidan Membra.fi.

Logga in till nya Membra

Tryck på den blåa knappen "Nya Membra" i övre högra hörnet av sidan. Då kommer du till följande vy:

I denna vy kan du logga in i nya Membra. Samma inloggningsuppgifter gäller.

Mata in dina inloggningsuppgifter (som är samma som när du loggar in i gamla versionen av Membra) i inloggningsfälten och tryck på "Logga in".

Om inloggningsuppgifterna är korrekta, kommer sidan att ladda den nya Membramiljön, som innehåller samma information och funktioner som i den äldre versionen av Membra.