Hur hittar jag inaktiva eller avlidna medlemmar?

Membra visar endast aktiva medlemmar i den vanliga sökvyn. Då du är inloggad, gå till sidan Medlemmar och klicka på "Avancerad sökvy"-knappen som till höger om sökfältet. I denna sökvy får du fram fler sökalternativ och bland dessa finns ett fält där du kan välja att söka på Status. Inaktiva och avlidna medlemmar visas med grå fontfärg i listan här. Medlemmar med status Ansökt visas med blå färg.

Genom att söka med den avancerade sökvyn visas även inaktiva och avlidna medlemmar samt medlemsansökningar