Lägga till ny medlem

För att lägga till en ny medlem skall man vara på Medlemmar-sidan och välja Lägg till-knappen uppe i övre fliken.

Lägg till en ny medlem

Då öppnas ett tomt medlemskort och det är bara att börja fylla i uppgifterna.

De fält som är obligatoriska är:

• Kön/organisation
  • Efternamn
  • Födelsedatum (endast om föreningen har åldersbaserade medlemsavgifter)
  • C/O eller Gatuadress
  • Postadress

Membra föreslår automatiskt följande lediga medlemsnummer. Se gärna artikeln Medlemskortet för mera information om fälten på medlemskortet.