Logga in

Membra är en webbapplikation, det betyder att Membra nås från vilken dator som helst utan några installationer. Allt som behövs är en internetuppkoppling och en webbläsare som stöder Flash-applikationer.

Du loggar in från Membras hemsida som finns på adressen www.membra.fi.

Inloggning från www.membra.fi

Användarnamnet är din e-postadress. Lösenordet har du fått på e-post tidigare när din användare skapades.

Om du inte kommer ihåg lösenordet kan du begära ett nytt på Membras hemsida.