Logga in

Membra nås från vilken dator som helst utan några installationer. Allt som behövs är en internetuppkoppling. Om man vill använda gamla versionen av Membra behövs också en webbläsare som stöder Flash-applikationer.

Du loggar in från Membras hemsida som finns på adressen www.membra.fi.

Inloggning från www.membra.fi

OBS! Gamla versionen av Membra är uppbyggd på webbteknologin "Flash". Denna teknologin slutar att upphöra i slutet av år 2020, i och med det kommer gamla Membra också att stängas av efter det.

Logga in till nya versionen av Membra

Nya versionen av Membra finns redan till ditt förfogande, och den innehåller alla funktioner som finns i gamla Membra.

Du loggar in i nya Membra genom att klicka på "Nya Membra" istället för "logga in" på hemsidan. Detta för dig till följande inloggningsvy:
Logga in till Membras nya version
Samma inloggningsuppgifter gäller i nya Membra som i gamla.

Användarnamnet är din e-postadress. Lösenordet har du fått välja tidigare i samband med att ditt konto skapades.

Om du inte kommer ihåg lösenordet kan du klicka på "Glömt ditt lösenord" under inloggningsfälten, eller begära ett nytt på Membras hemsida.