Ny användare?

Som ny användare i Membra kommer du först att få ett e-postmeddelande från support@membra.fi. Meddelandet innehåller en aktiveringslänk. När du klickar på länken kommer en webbsida att öppnas där du väljer ditt lösenord. Efter att du valt lösenordet kommer du att komma till inloggningssidan och du kan direkt logga in med din användare.

Observera att aktiveringslänken inte skall användas flera gånger. Kom ihåg att spara lösenordet på ett säkert ställe.