Rapport: Fakturerade medlemsavgifter

Rapporten Fakturerade medlemsavgifter hittar man under Rapportering -> Ekonomiska rapporter i navigationen. Rapporten listar alla inom den angivna tidsperioden fakturerade medlemsavgifter summerade per avgift. Du kan också välja att rapportera endast betalda medlemsavgifter.

För att skapa en rapport väljer du fliken för rapporten i fråga, ändrar på sökfilter vid behov, och trycker på Skapa (PDF) eller Excel i övre fliken.

Rapport över fakturerade medlemsavgifter

Rapporten går att exportera till PDF eller Excel.

Fakturerade medlemsavgifter i PDF